top of page

Understellbehandling med Corrosion Free Formula 3000

Med over 400 CarCare forhandlere i USA og Canada, er Corrosion Free blitt en av de største aktørene innen understellbehandling av kjøretøy. Og det var med fokus på rustbeskyttelse av kjøretøy Corrosion Free startet å spesialisere seg for snart 40 år siden..

 

Formula 3000 heter produktet som har revolusjonert understellbehandling som vi kjenner det.

Formula 3000 stopper rust, er dryppfri, og etterlater en ren og klar oljefilm med en enorm penetreringsevne og god vedheft. Den er luktfri, og har også en luktfjernende egenskap.

I tillegg til å ha en overlegen evne til å bekjempe rustutvikling, er den samtidig miljøvennlig!

Produktet er basert på ren mineralolje, er av typen "food grade" og inneholder ingen løsemidler. Dette gjør at produktet også er skånsomt mot plastikk og vinyl.

Ja fordelene er mange med Formula 3000.

Bestill time hos en av våre forhandlere idag!

 

Korrosjon på kjøretøy er et kjent problem. Spesielt i de nordiske landene gir det store utfordringer grunnet store temperaturendringer, og stoffer som f.eks. salt blir tilført for å hindre glatte veier.

 

Corrosion Free Formula 3000 er produktet som er utviklet for gi oss en mulighet til å kjempe mot korrosjon. Det Canadiske forsvaret testet produktet til å være det beste innenfor bl.annet sjangeren "rust inhibitor", når de vurderte produkter til sin kjøretøy flåte. Overlegen seier viste den også under kategorien "Green" (miljøvennlig).

"In a benign environment, the CPCs tested, performed equally well. In more severe environments, the choice of CPC is important. of the CPCs tested, Corrosion Free, Formula 3000 showed the most corrosion inhibition."

"When considering a program, the ability of a product to inhibit corrosion is only one part. Other considerations include environmental impact (i.e., is the CPC a “green” product; does it contain solvent/high VOCs) and how much manpower will be needed for application of the CPC."

I "green" testen vinner Formula 3000 med en suksessrate på 83%. Andre produkter kom så dårlig ut som 28% i samme test. 

I CPC (Corrosion Preventive Compounds) testen finner vi blandt annet WD-40, RustCheck, Boeshiel T-9, Corrosion Block, Krown T-40, ACF-50 og LPS-2.

Corrosion Free sin Formula 3000 er klar, og vil ikke stivne. Det betyr at du vil kunne ha full kontroll på korrosjon. Den vil ikke kapsle inn en event. rust-skade, eller la rust utvikle seg i skjul.
Produktet er basert på mat-grad olje, og har en enorm penetreringsevne, samtidig som det ikke drypper. Produktet som ble døpt av "folkemunnet" til å få navnet RUST CURE passer sitt slag ord Creeps without the drips.

Tenk miljø og økonomi.., bevar bilen din med Corrosion Free!!

bottom of page